Ξανά χωρίς τα νέα αποκτήματα ο Ηρακλής

Μετά το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο Ηρακλής δεν θα έχει και πάλι διαθέσιμα τα έξι νέα αποκτήματα, την Κυριακή εντός με τον Εργοτέλη. Οι «κυανόλευκοι» διευκρίνισαν οτι προέβησαν στις απαραίτητες διαδικασίες αλλά παραμένει άλυτο το πρόβλημα των οφειλών Παπαθανασάκη.

Παρά τις κινήσεις και τις διαβουλεύσεις, δεν έχει προκύψει αίσιο τέλος στο σίριαλ, με τη σημερινή διοίκηση να καλείται να διακανονίσει οφειλές της προηγούμενης, για να ξεπεραστεί ο σκόπελος και το μεγάλο “αγκάθι” της ασφαλιστικής ενημερότητας, που αποτελεί τροχοπέδη για να εκδώσει τα δελτία η ΕΠΟ στους Ορφανίδη, Στεργίδη, Βιτλή, Γκναμπούγιου, Γιαγκιόζη και Παπαθανασίου (και όσοι συμφωνήσουν με την ομάδα του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στη συνέχεια), που μέχρι νεοτέρας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

*Την παρακάτω ανακοίνωση για τα αγωνιστικά νέα εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής: “Στις προπονητικές εγκαταστάσεις “Τζιόλας” πραγματοποιήθηκε η σημερινή (11/1) προπόνηση της ομάδας μας. Οι Νίκος Καλτσάς και Μάριος Κωστούλας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα με τον τελευταίο να δοκιμάζει αύριο και πάλι να ενταχθεί σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς. Αύριο η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Μετά το τέλος της ο προπονητής Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα θα ανακοινώσει την αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα (13.1, 15.00 ΕΡΤ3) με αντίπαλο τον Εργοτέλη”.