Ηρακλής: Η SL2, το ΑΦΜ και η αδιαφορία

Σε αδιέξοδο δείχνει να βρίσκεται ο Ηρακλής. Το πυροτέχνημα που υπήρξε με την απόκτηση του ΑΦΜ του Βόλου, δείχνει να έχει τελματώσει και όχι για λόγους τακτικής, αλλά ουσίας. Γιατί πολύ απλά για να αγοράσει κάτι θα πρέπει να δείξεις ότι έχει την διάθεση και την δυνατότητα να το κάνεις.Ο Τομ Παπαδόπουλος έδειξε ότι δεν διαθέτει κάτι από τα δυο και μπήκε σε μια διαδικασία να περιμένει τις διαθέσεις της άλλης πλευράς και να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Την ίδια στιγμή υπάρχει το θέμα Λουκίνα που παραμένει άλυτο, όπως και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν κερδίσει τις προσφυγές και αποτελούν εν δυνάμει απειλή για τους «κυανόλευκους».

Ο λόγος; Ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσουν το δικαίωμα που έχουν για αφαίρεση βαθμών από τον Ηρακλή, γεγονός που θα ήταν ολική καταστροφή.

Πλέον οι τρίτοι προσπαθούν να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην Super League 2, όμως οι κυανόλευκοι δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται την παρούσα φάση, αλλά αυτό δείχνουν και οι πράξεις. Γιατί αν όντως επιδίωκαν να παίξουν στην δεύτερη κατηγορία θα είχαν γίνει ήδη κινήσεις για την θωράκισης της ομάδας στους κίνδυνους που υπάρχουν.