Γαβριηλίδης: «Έχω επιφυλάξεις για Var στον τελικό»

Ο Πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, φιλοξενήθηκε στον ArenaFm 89.4 σχολιάζοντας τη σημερινή κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του κυπέλλου Ελλάδος.

Για το πρόγραμμα των αναμετρήσεων τόνισε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμα της ρεβάνς του κυπέλλου θα εξαρτηθεί από τη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και από αυτό του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα υπάρχει ένα θέμα και με το ΟΑΚΑ λόγω των αναμετρήσεων για την Ευρώπη του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός προκειμένου να αλλάξει το παιχνίδι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε ακριβώς τις ημερομηνίες των αγώνων. Έγιναν ήδη κάποιες επαφές με τους αρμόδιους φορείς».

Για τη χρήση του VAR και την έδρα του τελικού απάντησε: «Έχω επιφυλάξεις τόσο για το VAR όσο και για την έδρα του τελικού. Σαν το ΟΑΚΑ από άποψη ασφαλείας και εμπειρίας δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα. Για το VAR έχουμε ακούσει εδώ και καιρό ότι θα είναι έτοιμο αλλά προς το παρών δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Έχω ακούσει ότι πάμε για το χρόνου αλλά μακάρι να προλάβει να έχει εγκατασταθεί στον τελικό. Συνήθως είμαστε λαός της τελευταίας στιγμής, εάν πιέσουμε μπορεί να το έχουμε και στα ημιτελικά. Κάποια λάθη με αυτό το σύστημα προλαβαίνουν να διορθωθούν. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το θέλει».