Γ.Ντούνγκα: «Ο Άρης είχε τους καλύτερους, του χρόνου ο Απόλλων»

Της Χρ.Μοτσιοπούλου

Ο ποδοσφαιριστής, Γιάννης Ντούνγκα, με θητεία στον Άρη και τον Απόλλωνα Πόντου, μίλησε στον ARENA FM 89,4 εν όψει του αγώνα Απόλλων Πόντου-Άρης καθώς έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες στο παρελθόν. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: Θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Δε νομίζω ότι έχει τόσο βαθμολογική σημασία. Αλλά λόγω του ονόματος της κάθε ομάδας. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, και πιστεύω θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για το παραπάνω στοιχείο που έχει ο φετινός Άρης: Η επιλογή του Άρη να μαζέψει κάποιους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου από τους καλύτερους. Και στη συνέχεια να κάνει κάποιες ποιοτικές προσθήκες τον οδήγησαν εδώ.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη: Η προσπάθεια είναι ομαδική. Απλώς έφεραν τους καλύτερους της κατηγορίας και κάποιες προσθήκες όπως τον Πλατέλλα.

Για τη πορεία του Απόλλωνα: Πιστεύω ότι ο Απόλλων θα πρωταγωνιστήσει και πως του χρόνου θα τα καταφέρει να ανέβει κιόλας.

Για τον τραυματισμό του: Η αποθεραπεία μου είναι σε καλό δρόμο. Σε δύο μήνες θα είμαι έτοιμος και θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να μπω στο χειρουργείο.