Γ.Εγκωμίτης: «Είναι άνδρας ο Σάββιδης»

Ο Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στον ARENA FM 89,4 για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα, αναφέρθηκε στην εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατέθεσε την δική του άποψη για το ακυρωθέν γκολ του Φερνάντο Βαρέλα.

Aναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος του ΠΑΟΚ:

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Ήταν ένα παιχνίδι που κυλούσε προς την ισοπαλία, αλλά επειδή έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες και κρινόταν το πρωτάθλημα, φοβόταν ο ένας τον άλλον και δεν υπήρχε ποιότητα. Τελικά στο 90, που ίσως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος,πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε με πολύ περίεργο τρόπο. Στη συνέχεια έγιναν αυτά που είδαμε όλοι».

Για την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα: «Ήταν κανονικό γκολ, ο διαιτητής το μέτρησε, ο επόπτης έτρεξε στη σέντρα. Ο επόπτης σταμάτησε επειδή του όρμηξαν οι παίκτες της ΑΕΚ κι εκείνος σταμάτησε. Φώναξε κοντά του τον διαιτητή και μετά από 3-4 λεπτά αποφάσισαν να ακυρώσουν το γκολ. Για μένα η φάση είναι καθαρή. Αν το ακύρωνε από τη πρώτη στιγμή δεν θα είχε πρόβλημα. Το έκανε αργότερα και αυτό οδήγησε τον Σαββίδη να μπει στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθεί έντονα».

Για την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη: «Έχει αναγνωρίσει το λάθος του και αυτό δείχνει ότι είναι άνδρας. Έτσι πρέπει να συμπεριφέρεσαι. Δεν πιστεύω ότι κατέβηκε με στόχο να δείξει το πιστόλι. Μπορεί να το κουβαλάει συνέχεια για δικούς τους λόγους, αφού έχει άδεια. Όταν έβγαλε το σακάκι διαπίστωσε ότι μπορεί να φάνηκε το πιστόλι. Κάποιοι έδωσαν πολύ δημοσιότητα σε αυτό το συμβάν, για να χτυπήσουν τον ΠΑΟΚ. Το ότι ζήτησε συγγνώμη δείχνει ότι κατάλαβε το λάθος του».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ ΕΓΚΩΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ARENA FM 89,4