Φριλίγκος: «Κομβικό το παιχνίδι Απόλλων – Άρης»

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Στάθης Φριλίγκος, φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 μιλώντας για τον εκτός έδρας αγώνα των κίτρινων με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

“Ήταν ένας πολύ έντονος χρόνος στον Άρη που με στιγμάτισε θετικά. Αναπολώ αυτό το διάστημα. Μια φορά Άρης, πάντα Άρης. Είμαι συγκλονισμένος από τις εμπειρίες που πήρα από την ομάδα” τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει: “Στον αγώνα της Δευτέρας ο κόσμος του Άρη θα είναι η πλειοψηφία στο γήπεδο διότι οι φίλοι του Απόλλωνα λόγω των αποτελεσμάτων δεν συμμετέχουν φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια”.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας σχολίασε: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύσκολη καμπή. Ο Απόλλων είναι στην τελευταία θέση και θέλει να σκαρφαλώσει ενώ ο Άρης έχει κάνει μια μικρή κοιλιά με τέσσερις ήττες. Στον Άρη είναι πάρα πολλές οι συνεχόμενες ήττες κι έτσι θα είναι ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Για τον Απόλλωνα θα είναι η τελευταία του ευκαιρία. Φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και θα είναι δύσκολη η σωτηρία για τους γηπεδούχους με τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή ”.