Το ιατρικό δελτίο στον Απόλλωνα Πόντου και η στήριξη των “ροσονέρι”

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Απόλλων Πόντου οδηγηθεί στη λύση των εγκαταστάσεων Μάττα, στη Ν. Ραιδεστό, για τις καθημερινές προπονήσεις, με τα στελέχη των οποίων υπάρχουν συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Την ίδια στιγμή, προχωρούν τα βελτιωτικά έργα στην Καλαμαριά, ενώ η “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ ενημέρωσε για τα νέα της προπόνησης: “Σε ήπιους ρυθμούς προπονήθηκε σήμερα ο Απόλλων, υπό την καθοδήγηση του Ηλία Αμπατζίδη. Οι Καλαϊτζίδης και Τσουμάνης προπονήθηκαν στο Γυμναστήριο του γηπέδου και ο Θεολόγου ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα, με χαλαρό τρέξιμο”.

Παράλληλα, ο σύνδεσμος φιλάθλων, “CLUB ROSSONERI” εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας: “Το club ROSSONERI ενημερωνει τα μέλη του και όλο τον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ότι παρέλαβε και ξεκινάει η διαθεση των εισιτηρίων διαρκειας της νέας χρονιάς.Οι τιμές είναι 70ευρω για τη θύρα 2και 130 στην θυρα 3-4.Υποχρεωση όλων μας η αγορά διάρκειας.Τελος τα λόγια μόνο πράξεις.ΑΠΟΛΛΩΝ θυμήσου μια ζωή μαζί σου…”.