Θετικό δείγμα για Αιγινιακό, στην ήττα 1-0 από Παναθηναϊκό (pics)

Άρεσε ο Αιγινιακός, παρότι έχασε με 1-0 στο Κορωπί, στο δυνατό φιλικό (προπονητικού χαρακτήρα) από έναν αντίπαλο του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα της Πιερίας ήταν ανταγωνιστική και δέχτηκε το μοναδικό γκολ από τον Τζαβίδα στο 30´.

Οι “κυανόλευκοι” έχασαν τέσσερις καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος για ένα γκολ, έχοντας πρωτοβουλία των κινήσεων, με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση, παρά την ήττα.

Άλλωστε, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε πολλές ελλείψεις, αφού δεν υπολογίζονταν οι Κούστα, Καραγκιόζης, Καράμπελας, Πέριτς, Στάνιτς, Μ. Τοπαλίδης, Ζήσης και Τσολακίδης.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έπαιξε με αρκετούς νεαρούς, “εφεδρείες” και παίκτες από την Κ20 (εξαίρεση οι Μακέντα, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Σιφναίος, Αποστολάκης).

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δυο ομάδες έχουν καλές σχέσεις, με το “τριφύλλι” να δανείζει τον Δημήτρουλα πριν μερικές εβδομάδες στον Αιγινιακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος (60′ Χριστοδουλής), Αποστολάκης, Πούγγουρας (46′ Καραγιάννης), Παντελάκης, Οικονόμου (60′ Ζερβόπουλος), Σκεντεράι, Ηλιάδης (60′ Καλομοίρης), Τζαβίδας (60′ Ζαγαρίτης), Νιάνζ, Μακέντα (46′ Αθανασακόπουλος), Σιφναίος (60′ Σερπέζης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Κλιγγόπουλος, Λάσκαρης, Πολύζος, Έππας, Δούμτσος, Δημήτρουλας, Μαρκόφσκι. Έπαιξαν και οι Πιαστόπουλος, Ζαννάκης, Νικολακόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Προσκυνητόπουλος.

Δυνατή διεκδίκηση Παντελάκη-Δούμτσου

Μονομαχία Μακέντα-Πολύζου

 

Τα είπε με τον Δώνη ο Δημήτρουλας, δανεικός από τον ΠΑΟ στο Αιγίνιο ο νεαρός εξτρέμ

 

 

Δυνατή διεκδίκηση Πούγγουρα-Μαρκόφσκι

Προσπάθεια του Λάσκαρη, υπό την πίεση του Σιφναίου

 

Βοήθησε ανασταλτικά τον Αιγινιακό ο Πετρούσης

 

Ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους παίκτες του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης