Στον Απόλλωνα οι Χατζηστάθης-Καραμπέτσιος, αντίο Αμπατζίδη

Ανακατατάξεις προέκυψαν στο τεχνικό τιμ για τον Απόλλωνα Πόντου, αφού αποχώρησε ο Ηλίας Αμπατζίδης, που ήταν συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με την “κοκκινόμαυρη” ΠΑΕ να αφήνει αιχμές για τον τρόπο της φυγής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλίας ΑΜπατζίδης Απόλλων

Δυο νέα μέλη προστέθηκαν στο επιτελείο, ο γυμναστής Στάθης Χατζηστάθης, που είχε προϋπηρεσία κυρίως στο στίβο, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Άρης Καραμπέτσιος, που φέτος δούλευε στην Παλαιόχωρα Χανίων (Γ´ Εθνική Κρήτη, προπονητής ο Αστέριος Θέμελης) και πέρυσι στην Ελπίδα Σκουτάρεως, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των Θεοδωρόπουλου, Πολίτη και Παπουτσή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των Ποντίων: “Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας αφενός με τον Γυμναστή κ. Στάθη Χατζηστάθη (αριστερά), αφετέρου με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Άρη Καραμπέτσιο (δεξιά). Επίσης αποτελεί παρελθόν ο Ηλίας Αμπατζίδης, έπειτα από την απρόσμενη και αδικαιολόγητη φυγή του, επιλέγοντας ως θεμιτή πρακτική να αποχωρήσει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, επειδή – όπως μας πληροφόρησε- δέχθηκε πιο συμφέρουσα γι’ αυτόν οικονομική πρόταση”.

Σχετική εικόνα