Πρώτες βολιδοσκοπήσεις στόχων στον Απόλλωνα Πόντου

Πριν πεινάσει, μαγειρεύει” ο Απόλλων Πόντου ενόψει Γενάρη, “σκανάροντας” αρκετές περιπτώσεις ενίσχυσης και… χτυπώντας πόρτες από νωρίς, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και οι λύσεις να μπουν άμεσα στην ομάδα. Άλλωστε, θα χρειαστούν και ποσοτικές προσθήκες, εκτός από πινελιές ποιότητας, για μεγαλύτερο βάθος, σε ένα μικρό ρόστερ.

Πολλά για τις «αγορές» θα καθοριστούν από τη βαθμολογική θέση της ομάδας σε περίπου 4-5 εβδομάδες, όταν ξεκινήσει επίσημα η περίοδος μετακινήσεων, το οικονομικό, αλλά και το αν υπάρξουν αποχωρήσεις, ενώ θα γίνουν σίγουρα 5-6 μεταγραφές.

Εκτός από… νέο αίμα (πιθανές και κάποιες προωθήσεις από την Κ19 του Χρήστου Νάιντου), προσεγγίσεις θα γίνουν και σε παλιούς γνώριμους, που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στους “ροσονέρι” και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εκτιμά. Όσο για τον Μάικλ Ολαϊτάν, δεν υπήρξε κάτι νεότερο για την έλευσή του και η στάση αναμονής μοιραία συνεχίζεται.

ΕΞΙΤΗΡΙΟ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

Σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Καλογέρης, που θα λείψει περίπου ένα τρίμηνο. Για το σαββατιάτικο ματς με τον Αιγινιακό εκτός έδρας δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Τσουμάνης, που υπολογίζεται οτι σε περίπου ένα δεκαήμερο θα είναι έτοιμος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για τα αγωνιστικά νέα των Ποντίων: “Σε ρυθμούς υψηλής έντασης μπήκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ραιδεστό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκπαίδευση στην κατοχή μπάλας και στην αξιοποίησή της. Ο Τσουμάνης προπονήθηκε μόνος του ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, στο γυμναστήριο του γηπέδου. Απουσίαζε ο τραυματίας Καλογέρης, ο οποίος υπεβλήθη χθες σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και σήμερα πήρε εξιτήριο”.