Οι τελευταίες εξελίξεις με Ολαϊτάν στον Απόλλωνα Πόντου

Σε αναμονή της έλευσης του Μάικλ Ολαϊτάν, για μερικές μέρες ακόμα, τελούν στον Απόλλωνα Πόντου. Ο Νιγηριανός επιθετικός, μόλις βρει τη φόρμα και τα πατήματά του αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις, για τα δεδομένα της Φούτμπολ Λιγκ και σε ένα τόσο μικρό ρόστερ.

Βεβαίως, το πρωταρχικό ζητούμενο είναι να… πατήσει στην Καλαμαριά. Ο Αφρικανός βρέθηκε σήμερα στο ελληνικό Προξενείο της Νιγηρίας και τα χαρτιά του ήταν εντάξει. Αρχές της επόμενης εβδομάδες του ζήτησαν να πάει ξανά, καθώς σήμερα υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στη διεκπεραίωση του θέματος. Όλα δείχνουν οτι προς το τέλος της άλλης εβδομάδας λογικά θα εξασφαλίσει τη βίζα του, άρα σε περίπου ένα δεκαήμερο δεν αποκλείεται να έρθει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Σχετική εικόνα

Αρχικά για προπονήσεις ενσωμάτωσης και προσαρμογής (εκτιμάται οτι δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα, αφού γυμνάζεται μόνος του, ενώ γνωρίζει τόσο τη φιλοσοφία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όσο και το αγωνιστικό στυλ παλιών συμπαικτών του στη Βέροια) και στη συνέχεια για αξιοποίηση σε επίσημα ματς, αφού δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο “αγκάθι” εκτός από τη βίζα και την έλευσή του.

Τέλος, οι “ροσονέρι” με δελτίο τύπου ενημέρωσαν για τα σημερινά νέα της προπόνησης, με μόνους απόντες τους τραυματίες Καλογέρη και Δαμουλάκη, για την έξοδο του Σαββάτου στο Βόλο: “Στη Νέα Ραιδεστό πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Απόλλωνα σήμερα και περιελάμβανε εκπαίδευση στην τακτική άμυνας κι επίθεσης. Απουσίαζαν οι Καλογέρης και Δαμουλάκης. Η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας μας , στην Καλαμαριά, λίγο μετά το μεσημέρι και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου το Σάββατο (ώρα 15:00) ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον Ν.Π.Σ. Βόλος”.