Λύση συνεργασίας με Ζοάο Πάουλο η Δόξα Δράμας

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος από… εβδομάδες “διαζυγίου” για τη Δόξα Δράμας ολοκληρώθηκε σήμερα, παίρνοντας σάρκα και οστά. Ο Ζοάο Πάουλο, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με καλές συστάσεις, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και να καθιερωθεί και είναι χαρακτηριστικό οτι ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος στόπερ έμενε μόνιμα εκτός αποστολής, δείγμα του οτι δεν ήταν στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη. Πλέον, οι “Μαυραετοί” πορεύονται αμυντικά (για τριάδα ή δυάδα στόπερ, ανάλογα με σύστημα και σχηματισμό) κυρίως με τους Καψάλη, Ανδρέου, Ρουγκάλα και συχνά τον Μακρή, ενώ ίσως αποκτήσουν ακόμα ένα “βράχο” για την άμυνα τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δραμινών, που ενημερώνουν και για μπουτίκ στην “Ονειρούπολη”: “«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζοάο Πάουλο. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Μπουτίκ στην Ονειρούπολη

Τα προϊόντα της Δόξας θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας και στην Ονειρούπολη Δράμας, καθώς θα λειτουργεί καθημερινά (17.30 – 20.30), εκτός Δευτέρας, περίπτερο απέναντι από την κεντρική σκηνή”.

ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Σταύρος Πεταυράκης θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά και αν ο Ροδίτης αριστερός μπακ και αρχηγός της Δόξας τα καταφέρει, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την αποστολή της Κυριακής, με τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας. Δεδομένη απουσία για τον Βεργέτη είναι ο τραυματίας Άλεξ Κρους.