Καμία ανησυχία για Σουντουρά στον Απόλλωνα Πόντου, προς λύση με Ολαϊτάν

Δεν εμπνέει ανησυχία στον Απόλλωνα ο μυικός τραυματισμός του Ουσμάν Σουντουρά στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Ηράκλειο για το Κύπελλο (έγινε αναγκαστική αλλαγή στις αρχές του β´ μέρους). Ο θηριώδης χαφ από το Μάλι κάνει θεραπείες και δε γυμνάστηκε την Παρασκευή, στο πρόγραμμα που κατάρτισε ο Ηλίας Αμπατζίδης, με αποθεραπεία, ελαφρύ τρέξιμο, σάουνα και παγοθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες (απόντος του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) και πιο έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους. Ο Σουντουρά πιθανότατα έχει ελαφρύ τράβηγμα και θα μείνει εκτός για λίγες μέρες, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Σπόλιαριτς, που επίσης αντικαταστάθηκε χθες λόγω μικροενοχλήσεων.

Φιλικό δεν προβλέπεται φυσικά , αλλά τηρείται στάση αναμονής για την έναρξη πρωταθλήματος και πρωταρχικά την κλήρωση. Οι “κοκκινόμαυροι” αναζητούν γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις, ενώ σύντομα ίσως υπάρξουν εξελίξεις για την Κ20 (πότε ξεκινά, με ποιο επιτελείο, πότε θα γίνουν δοκιμές αλλά και το ποιοι περσινοί “μικροί” πάρουν… προαγωγή για την πρώτη ομάδα, μετά τους Δαμουλάκη, Παπουτσή και Κύρκου).

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΝΕΟΥΣ”

Ικανοποίηση επικρατεί στον Απόλλωνα για το “δυο στα δυο” στα επίσημα ματς και τον χρόνο προετοιμασίας που κερδίζεται. Επίσης, ευφορία έφερε η εικόνα των νέων αποκτημάτων, όπως οι Θεοδωρόπουλος, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Δημητριάδης, Θεολόγου, Τσουμάνης, Σπόλιαριτς (στον πάγκο και ο εφεδρικός γκολκίπερ Πολίτης, ανά πάσα στιγμή διαθέσιμος), που μπήκαν σύντομα στο κλίμα, την προπονητική φιλοσοφία και τακτική («κούμπωσαν» αρμονικά στο παγιωμένο 4-4-2) και δείχνουν οτι προσφέρουν άμεσα πολύτιμες λύσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόλλων Πόντου

Φυσικά, ενεργός είναι και ο ρόλος των νεαρών Δαμουλάκη και Δαλιανόπουλου, που και στα δυο ματς Κυπέλλου ήρθαν από τον πάγκο και σταδιακά, μέσα από τις συμμετοχές, θα ωριμάσουν ποδοσφαιρικά (δεδομένα αρκετές φορές, ειδικά ως τον Γενάρη, πολλοί «μικροί» θα έχουν ευκαιρία να δείξουν την αξία τους).

Στο θέμα του Μάικλ Ολαϊτάν, όλα δείχνουν οτι βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική λύση του. Ο Νιγηριανός σύντομα θα έχει διευθετήσει το ζήτημα με τη βίζα και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Καλαμαριά, για να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αποκτώντας άμεσα δικαίωμα συμμετοχής (και αυξάνοντας τις λύσεις “μπροστά”, όπου δεν… περισσεύουν).

Τέλος, υπενθυμίζεται οτι τη Δευτέρα θα τελεστεί αγιασμός για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη στο Δημαρχείο Καλαμαριάς.