Έκλαψε ο Παπαδόπουλος, άφησε το κύπελλο στην θέση του Γκέραρντ (vid)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (27/5) στο «Γεντί Κουλέ», καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέδωσε συγκινημένος στην καρέκλα του Ευγένιου Γκέραρντ, το κύπελλο του πρωταθλητή μετά την απονομή.

Με τη νίκη του (5-0) σε βάρος της Σπάρτης, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την κατάκτηση του τίτλου στην Football League, γεγονός που έκανε την Κρήτη να γιορτάζει από χθες για το καμάρι της, που επιστρέφει στην Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα και κατά την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή, άναψαν δεκάδες καπνογόνα βάζοντας «φωτιά, απ’ άκρη σ’ άκρη σ’ όλο το νησί», ωστόσο μια κίνηση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου ήταν αυτή που συγκίνησε χιλιάδες φίλους του ΟΦΗ.

Οταν ο Έλληνας τεχνικός πήρε στα χέρια του το Κύπελλο, ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων και ζήτησε αυτό να τοποθετηθεί πάνω στο καρεκλάκι, στο οποίο καθόταν ο Εγκεν Γκέραρντ. Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον άνθρωπο, ο οποίος έμεινε στη συνείδηση όλων ως ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του ΟΦΗ

Δείτε τη στιγμή στο 0:42: