Ανώτερος ο ΝΠΣ Βόλος, 4-1 την Παναχαϊκή

Πρόβα πρωταθλήματος για Βόλο και Παναχαϊκή, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν 4-1 στο δυνατό τεστ που έγινε στο γήπεδο της Λαμίας. Βέβαια, μια μέρα πριν οι Πατρινοί είχαν και άλλο φιλικό, με περισσότερους βασικούς (ήττα 3-1 από Αστέρα Τρίπολης). Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες συγκινήσεις και δεν υπήρχε σκορ. Για την ομάδα του Χουάν Φεράντο σκόραραν οι Ηλιόπουλος (52´, 60´), Φράγκος (65´), Πίσπας (78´), ενώ για τους “κοκκινόμαυρους” πέτυχε το γκολ της τιμής ο Ελευθεριάδης στο 77´ (μείωσε προσωρινά σε 3-1 με πέναλτι). Δοκάρι για τους Βολιώτες είχε ο δραστήριος Ηλιόπουλος στο 46´.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ν’ Γκουέμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κότο, Ουνγιαλίδης. Έπαιξαν και οι Μπουργάνης, Καρρίκι, Δημόπουλος, Δερμητζόγλου, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Φράγκος, Λούκας, Πίσπας, Μεληκιώτης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Παταπής, Παπατόλιος, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Κόλ, Ελευθεριάδης, Μπαστακός. Αγωνίστηκαν και οι Λαζανάς, Αργυρόπουλος, Καρμακόλιας, Λιμάτσι, Βασάρας και Παπαγεωργίου.