Στα Γιαννιτσά ο Δοξάκης και τρεις νεαροί

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΑΣ Γιαννιτσά, που μετά τους Θεοδωρίδη-Χιντασέλι, απέκτησε και τον κεντρικό χαφ, Δημήτρη Δοξάκη, με θητεία σε Ηρακλή, Κιλκισιακό και Παναιγιάλειο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανόλευκων”: “Την ολοκλήρωση ακόμα μια ηχηρής μεταγραφής, αυτή του Δημήτρη Δοξάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά. Ολοκληρώνοντας την 3η πολύ σημαντική μεταγραφή αυτήν την περίοδο (προηγήθηκαν οι Χιντασελι και Θεοδωρίδης) 3 παίκτες βασικοι στις ομάδες τους, με την ομάδα των Γιαννιτσών να κάνει πράξη τα λόγια της για σημαντική ενίσχυση όπως δήλωσε και ο πρόεδρος κ Τεο Δανιηλίδης.

Ποιος είναι όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Γιαννιτσών;

Ο Δημήτρης Δοξάκης γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1998 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1:82 και αγωνίζεται ως μέσος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Μπέμπηδων Θεσσαλονίκης όπου ξεχώρισε και μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομών της Ξάνθης όπου αγωνίστηκε μέχρι την Κ 20,’ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ηρακλή στην Β’ εθνική, ακολούθησε ο Κιλκισιακός όπου έμεινε μισή σεζόν , μια που πήρε μεταγραφή πέρσι τον Ιανουάριο στο Αίγιο και στην football league όπου μέτρησε 7 συμμετοχές ενώ και φέτος έμεινε στον Aίγιο όπου ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια στην Γ’ εθνική.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη νέα ομάδα μεταξύ άλλων τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Α.Σ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ . Στην απόφαση μου έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο ο προπονητής Τίμος Καβακάς αφού είναι δέλεαρ κάθε ποδοσφαιριστή να συνεργαστεί με έναν τέτοιον προπονητή . Εύχομαι κ ελπίζω να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με δουλειά υπομονή και επιμονή .»

Η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά όμως δεν σταματά εδώ, άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν 3 μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν από την Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών την μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας στα τμήματα υποδομής , όπου η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας, έτσι πέρα από έμπειρους παίκτες βλέπει πάντα θετικά τα νεαρά ταλαντούχα παιδιά της περιοχής θέλοντας να δώσει ευκαιρίες”.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Την παρακάτω ανακοίνωση, για τους νεαρούς Τοψή, Συμεωνίδη και Χρήστο Παπαδόπουλο, εξέδωσε η ομάδα της Πέλλας: “Ακόμα 3 παίκτες, ανακοίνωσε, η ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά, που απόκτησε, από την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών, τους Συμεωνίδη Συμεών μέσο, γεννημένος στις 6-2-2002, Τοψή Γεώργιο Τερματοφύλακα γεννημένος 16-3-2004 και Παπαδόπουλος Χρήστος επιθετικός γεννημένος 13-6-2002 και οι 3 παίκτες ξεχωρίζαν με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών και για το σκοπό αυτό, ο Α.Σ. Γιαννιτσά τους απόκτησε με σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά της πόλης να δείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του Α.Σ. Γιαννιτσά με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών ξεκινησε πριν λίγους μηνες δηλαδή λίγο μετά την σύσταση της ομάδος , ήταν μια κινηση που ήθελε ο φίλαθλος κόσμος της Πόλης, μια που η Αθλητικη ακαδημία Γιαννιτσών με πάνω απο 200 παιδιά πέρα από το γεγονός ότι είναι μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας και πάιζει πρωταγωνιστικο ρόλο και στα πρωταθλήματα Θεσσαλονικης όπου μετέχει,η συγκεκριμένη ακαδημία δουλεύει επαγγελματικά δίνωντας γερές βάσεις σε νεαρους φιλόδοξους πάικτες.Μην ξεχνάμε ότι έχει πάνω απο 15 παίκτες σε ομάδες Α. Και Β’ εθνικής και από την συγκεκριμένη ακαδημία ξεκινησε και ο Πέλκας του ΠΑΟΚ”.