Στα γαλάζια του ΑΟΚ φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Καβάλας

Το ‘πε και το’ κανε η Δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, που είναι κοντά στους “Αργοναύτες” και ταξίδεψε και στην Ξάνθη, για το διπλό ανόδου με την Ασπίδα. Όλο το βράδυ το Δημαρχείο της πόλης φωτιζόταν με τα γαλάζια χρώματα του ΑΟΚ, όπως είχε προαναγγείλει η ίδια μετά το φινάλε του αγώνα στη Θράκη, στους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή proininews.gr

PASILLO” ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ένδειξη σεβασμού της Καβάλας στην Ασπίδα Ξάνθης, μετά το τελευταίο ματς του αντιπάλου, που υποβιβάζεται στο τοπικό. Οι πρωταθλητές του Παύλου Δερμιτζάκη, σχημάτισαν το γνωστό “πασίγιο”, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του “sportsaddict” (απ’ όπου και η φωτο):

Το pasillo της πρωταθλήτριας Καβάλας στην Ασπίδα Ξάνθης και το θερμό χειροκρότημα!

lΜια ιδιαίτερα τιμητική κίνηση έκανε η ομάδα της Καβάλας, που σταμάτησε προσωρινά τα πανηγύρια για την κατάκτηση της κούπας για να σχηματίσει pasillo και να χειροκροτήσει την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, οι ποδοσφαιριστές, οι ιθύνοντες του συλλόγου όπως και ο κόσμος του ΑΟΚ, χειροκρότησαν την ομάδα της Ξάνθης για την προσπάθεια που κατέβαλε στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κίνηση που αν μη τι άλλο κέρδισε τους πάντες, καθώς οι πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ενώ ήταν σε “μέθη” απο τα ξέφρενα πανηγύρια για τον τίτλο, σχηματίζοντας τον διάδρομο του θριάμβου πιο ευρέως γνωστό ως pasillo για να χειροκροτήσουν τους αντιπάλους τους σε ένδειξη fair play και σεβόμενοι την πολύ μεγάλη ιστορία της Ασπίδας, που άλλωστε ο Παύλος Δερμιτζάκης που ήταν ο καθοδηγητής και εμπνευστής σε αυτή την κίνηση τόνιζε σε αρκετές του συνεντεύξεις”.

Το pasillo της πρωταθλήτριας Καβάλας στην Ασπίδα Ξάνθης και το θερμό χειροκρότημα!