Προκρίσεις στο Κύπελλο για Κύμινα και Σιάτιστα (vid)

Με 2-0 επικράτησε στο Κύπελλο ΕΠΣΜ ο Ολυμπιακός Κυμίνων του ΠΑΟ Κουφαλίων εντός έδρας και προκρίθηκε στους “8” του θεσμού. Για την ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου σκόραραν οι Αμανατίδης (75´) και Θεοδωρίδης (85´), με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο και τους “ερυθρόλευκους” να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο. Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων έκανε ο Κυριάκος Αβραμίδης. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας, με τραυματίες τους Καμπέρι, Πολιανίδη, Νεσερσιάν, Τοπαλίδη (δύσκολα να προλάβει κάποιος, “θέματα” κυρίως στα άκρα της άμυνας), ενώ τα Κουφάλια φιλοξενούν την αήττητη Νίκη Αγκαθιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Τσελεπής, Ρακαβίνας, Μεσιάρης, Κλαπής, Γιάντσιος, Αμανατίδης, Παρράς, Καράμπελας, Γανωτάκης. Έπαιξαν και οι Τσακίρης, Μαραντίδης, Μελάς, Θεοδωρίδης.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ: Κανδηλάπτης, Κοντσίδης, Λιόντας, Ανδρέου, Αβραμίδης, Γολιδόπουλος, Παπαοικονόμου, Υψηλός, Γιαννουπλάκης, Κωνσταντινίδης, Μπάλιος. Έπαιξαν και οι Λαζαρίδης, Δημητρακόπουλος, Μαργαρίτης.

 

ΣΤΟΥΣ “4” ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Η ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Με 3-1 επικράτησε στον αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Σιάτιστας στον Πολύμυλο και προκρίθηκε στους “4” του θεσμού, όπου θα συναντήσει Μακεδονικό Φούφα ή Ακαδημία Βοϊου. Για την ομάδα του Στράτου Καραμπατζάκη πέτυχε δυο γκολ ο Λιάμης και ένα ο Μπόζιαρης. Σύνθεση Σιάτιστας: Πάντος, Μπόζιαρης, Μαλούτας, Λιάμης, Χρ. Μπατσής, Χρ. Τσιούκρας, Γ. Τσιούκρας, Ταφαρλής, Σβίρνος, Τσακνάκης, Παπαγαθονίκου. Έπαιξαν και οι Ζαγκουντίνος, Ντόλιας, Τσαρσιώτης, Β. Μπατσής.