Πήρε Καρακώστα η ΑΠΕ Λαγκαδά, ήττα 2-1 από Αετό Ορφανού

Μετά τους Χατζηαθανασίου-Σοφοκλέους, ακόμα ένας παίκτης ακολούθησε το… δρομολόγιο από τον Εύοσμο προς τον Λαγκαδά (φυσικά οι περισσότεροι έκαναν την ανάποδη διαδρομή). Ο Ανέστης Καρακώστας άφησε τα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα και ντύνεται στα κυανόλευκα της ΑΠΕΛ, ενώ αγωνίστηκε και στο σημερινό φιλικό στο Οφρύνιο. Ο 27χρονος στόπερ, που παίζει και αμυντικό χαφ, εκτός από τους “σταχυοφόρους” έχει θητεία σε Ηρακλή, Βέροια, Νίκη Βόλου, Αιγινιακό, Διγενή Λακκώματος και στη λιθουανική, Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τον Αετό Ορφανού. Για τους Καβαλιώτες σκόραραν οι Κωνσταντίνου, Σαββατιανός (με πέναλτι), ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ταχματζίδης. Η ΑΠΕΛ, που έπαιξε χωρίς τους Πίντο, Τσότρα, Χατζηαθανασίου, Χατζηλιάδη, Αλμύρα, αγωνίζεται την Τετάρτη με τον Άγιο Βασίλειο (για νεαρούς και “εφεδρείες”) και το Σάββατο με τον Πιερικό εκτός. Η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, που αναζητά έναν μέσο, αγωνίζεται την άλλη Κυριακή με τον Κεραυνό Πέρνης.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Χατζηνικολής, Καζαντζίδης, Παυλίδης Ν., Κωνσταντινίδης, Κάπατζης, Καραγιαννίδης, Πατσιαβάς, Ελέζι, Δουμάνης, Μαυρίδης, Κωνσταντίνου. Έπαιξαν και οι Κυφωνίδης, Σαββατιανός, Ζαρωτιάδης, Γ. Παυλίδης, Προβατίδης, Δουσδαμπάνης, Βουζουλίδης, Σίλντι, Μήττας, Δαγκούλης, Χρυσικός.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Ταταρίδης, Πολυζωίδης, Τριανταφυλλίδης, Βόσδου, Αντωνίου, Σαμουηλίδης, Ζαγναφέρης, Κυζιρίδης, Καραγκούνης, Ταχματζίδης, Σατζόλι. Έπαιξαν και οι Ψωμιάδης, Πεχλιβανίδης, Ανδρεάδης, Ανατολίτης, Καρακώστας, Βλαχόπουλος, Μάρκου, Χατζηιγνατιάδης, Σοφοκλέους.