Πιο έμπειρος ο Εδεσσαϊκός, επικράτηση 3-1 στη Μελίτη

Ακόμα μια ομάδα Γ´ Εθνικής, που θα συναντήσει στο 2ο όμιλο, τον Μελιτέα, κέρδισε ο Εδεσσαϊκός, με 3-1 στη Μελίτη, όπως τα Γιαννιτσά στο προηγούμενο τεστ (τότε εντός). Οι “τριαινοφόροι” δείχνουν πιο έτοιμοι για την εκκίνηση (θέλουν διπλό στα Κύμινα του παλιού γνώριμου Γιώργου Νασιόπουλου), δείχνοντας ξανά επιθετική πολυφωνία, με πρώτο… βιολί τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, ο οποίος σκοράρει διαρκώς. Για τους Φλωρινιώτες ήταν το δεύτερο ματς σε δυο μέρες, μετά τη νίκη στο Κύπελλο με την Ιτιά και την απονομή τροπαίου και μεταλλίων. Για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη σκόραραν οι Παπαδημητρίου (30´, μετά από συνδυασμό Τούφα-Ντόγου), Ντόγος (37´, μετά από ασίστ του Παπαδημητρίου) και Λαφαζανίδης (67´ με κεφαλιά, σε σέντρα του Κιόρτση). Για τον Μελιτέα μείωσε προσωρινά σε 1-2 με πέναλτι στο 54´ ο Ρωμαίος. Οι Εδεσσαίοι είχαν ακυρωθέν γκολ του Παπαδημητρίου (20´ με κεφαλιά, ως οφσάιντ), δοκάρι με τον Παπαδημητρίου (38´) και ευκαιρίες με τους Παπαγεωργίου (1´, 51´), Ντόγο (13´, 23´, 40´), Λαφαζανίδη (59´) και Τσιάκαλο (85´ και 90´). Από τους “πράσινους” που δείχνουν σταθερή πρόοδο και διαρκή βήματα βελτίωσης, έλειψαν οι Καρακούτης, Γκαρακλίδης, Σφέτκος, Μεταξάς. Σειρά έχουν δυο αγώνες Κυπέλλου, την Τετάρτη με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (εκτός) και το Σάββατο με τη Δωροθέα (εντός).

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ: Μπερμπερίδης, Τσώτσος, Αγγέλου, Σεβισλής, Σεκουλίδης, Γεωργιάδης, Γιόσης, Κάσα, Μπατμάς, Ρωμαίος, Λεζάκης. Έπαιξαν και οι Μωυσιάδης, Ντόνος, Κυρκόπουλος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Μαυρόπουλος, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Τσουμάγκας, Παπαγεωργίου, Τούφας, Ντόγος, Ταουσιάνης, Παπαδημητρίου. Έπαιξαν και οι Βόλτσης, Προύντσης, Πούπης, Πασσαλής, Λαφαζανίδης, Χαραβητίδης, Καραγιάννης και Τσιάκαλος.