Παραίτηση Θεοδωρίδη από την προεδρία του Αγροτικού Αστέρα

Με γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Θεοδωρίδης παραιτείται από τη θέση του για ανυπέρβλητους επαγγελματικούς λόγους όπως αναφέρει, ωστόσο παραμένει μέλος του Δ.Σ .των “σταχυοφόρων”. Στην έγγραφη παραίτησή του δηλώνει:

ΠΡΟΣ : ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ. με την παρούσα επιστολή υποβάλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και σας καλώ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες διαδικασίες για την ομαλή διαδοχή .Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στο εξωτερικό με αναγκάζουν να απουσιάζω ολοένα και για πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός Ελλάδος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ήθελα στην διοίκηση του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ. Θέλω να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί ως σώμα, για την συνεργασία σας,και να σας διαβεβαιώσω τόσο εσάς όσο και τα μέλη του Συλλόγου ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδος μας και πρόθυμος να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ”.
Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, για την ψηφοφορία ανάδειξης νέου προέδρου από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Σχετική εικόνα

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΣΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 


Την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους υποστηρικτές του εξέδωσε ο Αγροτικός: “Το Δ.Σ. του ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τους χορηγούς που επέλεξαν να διαφημιστούν στις εμφανίσεις του συλλόγου και στέκονται αρωγοί στη φετινή προσπάθεια.
Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, η συνδρομή τους κρίνεται κάτι παραπάνω από πολύτιμη και αξιέπαινη. Γι’ αυτό, λοιπόν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το λιγότερο εκ μέρους μας!”.

ΑΠΩΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη θέλει επάνοδο στις νίκες, μετά την ισοπαλία στα Γιαννιτσά και την ήττα εντός από τον Μακεδονικό, για να προσεγγίσει ξανά την κορυφή. Βεβαίως, οι “πράσινοι” έχουν δύσκολη έξοδο στη Χαλκιδική με την Τρίγλια, ενώ μετά το τελευταίο ματς του 2018, εντός με τον Αλμωπό Αριδαίας, θα τεθεί επί τάπητος ο… ανασχεδιασμός για το ρόστερ (μεταγραφές και αποχωρήσεις). Εκτός μάχης θα μείνει ο τιμωρημένος Μπάρμπας και ο ανέτοιμος Τζελίδης, ενώ αποθεραπεύτηκαν και γυρνούν οι Ηλιάδης, Καραμανλής και Σουλίδης.