Κιούρκας: “Καλή συγκομιδή τα Γιαννιτσά, σε δύσκολο πρόγραμμα”

Ο τεχνικός διευθυντής των Γιαννιτσών, Στέργιος Κιούρκας, μίλησε στον “arenafm.gr” για το καλό ξεκίνημα της νεοσύστατης και νεοφώτιστης ομάδας της Πέλλας, που διαρκώς “κερδίζει” νέους φιλάθλους, αλλά και την απαιτητική συνέχεια: “Βλέπουμε το παιχνίδι με το Παλαιοχώρι σαν όλα τα άλλα. Βέβαια, είμαστε και οι δυο στην κορυφή, μαζί με την Αγκαθιά και αυτή η ισοβαθμία, το ντέρμπι πρωτοπόρων, αυξάνει το ενδιαφέρον. Ίσως είμαστε φαβορί για τη νίκη, λόγω έδρας, αλλά όχι μεγάλο αβαντάζ, είναι δυνατός ο αντίπαλος και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προετοιμαζόμαστε καλά και το παιχνίδι είναι “ανοιχτό” σε κάθε αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι οτι είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα, βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα, με καλή συγκομιδή για τα Γιαννιτσά, παρότι νεοφώτιστοι και… νεοϊδρυθέντες! Είναι μόνο η αρχή και φιλοδοξούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Τα ντέρμπι κορυφής φανερώνουν τις όποιες αδυναμίες για κάθε ομάδα. Σίγουρα άνοιξε η… όρεξη και υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά είναι πολύ νωρίς για αλλαγή στόχων. Πάμε σιγά-σιγά, έχουμε νέα φιλοσοφία και νέο προπονητή, θέλουν χρόνο οι παίκτες για να αφομοιώσουν τα ζητούμενα. Γίναμε ανταγωνιστικοί, βλέπουμε οτι μπορούμε και προσπαθούμε να καταξιωθούμε, με ένα βήμα καθιέρωσης τη φορά. Ίσως να μην περιμέναμε πολλοί τέτοια έναρξη, αλλά τώρα δεν μας προκαλεί έκπληξη, γιατί συνηθίζουμε ψηλά. Το στοίχημα είναι η διάρκεια σε καλά αποτελέσματα, να αντέξουμε στις πρώτες θέσεις, για να σωθούμε εύκολα, να μην… μπλέξουμε στη συνέχεια. Να έχουμε καλή πορεία, μακριά από κινδύνους”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ”

Για να συνεχίσει ο Κιούρκας: “Μυστικό μας και κλειδί είναι η οργάνωση, αλλά και η ομοιογένεια, αφού διαθέτουμε αρκετούς παίκτες από την περιοχή της Πέλλας. Περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο και διαρκώς κερδίζουμε φιλάθλους. Γίνεται πιο πλατιά η μάζα υποστήριξης και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταμειφθούν στο τέλος. Τα φαβορί στον όμιλο δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα. Κανείς δεν πάει… τρένο και οι αποστάσεις δείχνουν μικρές. Θα αντέξει όποιος έχει σταθερή διοίκηση, καλή λειτουργία και γενική οργάνωση, με “υγεία” και νοικοκυριό”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΑΪΤ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 26 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο

Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι για τον Τίμο Καβακά, που περιμένει συνέχεια στο διπλό με τον Λαγκαδά, είναι οι Κοβάτσης και Κοτσαρίδης, ενώ γυρνούν οι Καραγιάννης και Πέλκας. Τέλος, η ομάδα της Πέλλας ενημέρωσε για την επικείμενη δημιουργία νέας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, αλλά και για την πραγματοποίηση της επίσημης φωτογράφισης των “κυανόλευκων”.