Κάλεσμα στον κόσμο ο Εδεσσαϊκός ενόψει Αγροτικού Αστέρα

Πέρυσι ο κόσμος αποτέλεσε τον… 12ο παίκτη του Εδεσσαϊκού, κατακλύζοντας το “Φόρης Γεντζής” σε όλα τα εντός έδρας ματς και… σπρώχνοντας στην εύκολη σωτηρία την ιστορική ομάδα της Πέλλας. Οι “τριαινοφόροι”, σε μια σεζόν με τον πήχη ψηλότερα, και στόχο τον πρωταθλητισμό, ξεκίνησαν με ισοπαλία και κακή εμφάνιση στα Κύμινα και πλέον στην πρεμιέρα στο “σπίτι” τους, την Κυριακή με έναν βασικό ανταγωνιστή όπως ο Αγροτικός Αστέρας, θέλουν να… γευτούν τη χαρά της πρώτης νίκης. Οι “πράσινοι” απηύθυναν… προσκλητήριο στον κόσμο τους, που ετοιμάζει δυναμικό “παρών”: “Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για φέτος ο Εδεσσαϊκός φιλοξενεί την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.Σας περιμένουμε όλους στο Φόρης Γεντζής για να στηρίξουμε από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.ΜΟΝΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ…”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ηλία Σαπάνη (δεν αποκλείνονται κάποιες αλλαγές), ενώ θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Άγγελος Χαριστέας, άλλοτε συμπαίκτης στον Άρη με τον πρόεδρο των Εδεσσαίων, Πέτρο Πασσαλή.

*Για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ορίστηκε ο αγώνας κυπέλλου για την φάση των 16″ κόντρα στην Νίκη Αξού εντός έδρας (16.00).

ΣΤΙΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Την παρακάτω ανακοίνωση για την εθελοντική αιμοδοσία εξέδωσε ο Εδεσσαϊκός: “Η τράπεζα Αίματος του Εδεσσαϊκού διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 από τις 9:00 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι.Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο Χατζηγιάννειο πολιτιστικό κέντρο στην περιοχή των μικρών καταρρακτών σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Έδεσσας.Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς”.