Γιαννιτσά| Βγαίνουν τα διαρκείας, ολοκληρώνεται το προπονητικό

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν τα Γιαννιτσά, ενημέρωσαν για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας από Δευτέρα, προς 80 ευρώ για κάθε κάρτα, ενώ εκκρεμεί η ενημέρωση για τα σημεία πώλησης.

Επίσης, η ομάδα της Πέλλας γνωστοποίησε οτι είναι στην τελική φάση η δημιουργία στο προπονητικό κέντρο του Ν. Μυλοτόπου, με εργασίες ραντίσματος για τους μύκητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κυανόλευκων”:

“Ολοκληρώνεται το προπονητικό – Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας

Εντείνονται οι ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν, με το προπονητικό γήπεδο να μπαίνει στην τελευταία φάση του που περιλαμβάνει εργασίες ραντίσματος για μύκητες.

Από Δευτέρα τα διαρκείας

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2019-2020 με την τιμή τους να είναι 80€.

Τα σημεία πώλησης θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών”.

Σύντομα η ομάδα του Τίμου Καβακά αναμένεται να έχει εξελίξεις για το νέο ρόστερ, με ανανεώσεις και μεταγραφές.

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: ΕΞΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΟ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Έξι ανανεώσεις οριστικοποίησε ο Αετός Οφρυνίου. Στα ασπρόμαυρα παραμένουν οι Σωκράτης Κωνσταντινίδης (στόπερ), Αντώνης Χατζηνικολής (τερματοφύλακας), Φραγκίσκος Σαββατιανός, Ανέστης Προβατίδης, Κώστας Σαλπιγγίδης (επιθετικοί) και Κυριάκος Βουζουλίδης (μέσος). Παράλληλα, ο παλαίμαχος του Αετού, Νίκος Μιχαλής, αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπάμπης Καζεπίδης

Ανανέωσε το τεχνικό επιτελείο της επιτυχίας για τον Πανδραμαϊκό. Ο προπονητής, Μπάμπης Καζεπίδης, που οδήγησε στο νταμπλ και την άνοδο τους Δραμινούς, θα συνεχίσει στους “ερυθρόλευκους”, μαζί με τους συνεργάτες του. Αναλυτικά: «Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του συλλόγου, με τον προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη και τους συνεργάτες του, τον γυμναστή Κώστα Χαλβατζή και τον βοηθό τερματοφυλάκων, Κυριάκο Καρύπη».

Η εικόνα ίσως περιέχει: λωρίδες