Φιλικό για Αγροτικό την Κυριακή, στη φιέστα ανόδου του Ιωνικού Διαβατών

Το πιθανότατα τελευταίο φιλικό της χρονιάς δίνει ο Αγροτικός Αστέρας την Κυριακή, στην έδρα του Ιωνικού Διαβατών, στις 13.00. Το τεστ θα έχει κυρίως χαρακτήρα φιέστας για τη γηπεδούχο ομάδα της Ιωνίας, που πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΜ και πιθανότατα θα υπάρξουν απονομές και βραβεύσεις (αναμένεται να παραστούν τοπικοί φορείς).

Ο Ανέστης Τσιτενίδης έχει… απαλλάξει από τις προπονήσεις τους περισσότερους “μεγάλους” (είναι προαιρετικές, αλλά κάποιοι συνεχίζουν) και ρίχνει το βάρος κυρίως στην αξιολόγηση νεαρών παικτών, από τη θυγατρική, Αγροτικός Αστέρας “ΥΠΟΔΟΜΗ” (θα δοκιμαστούν και την Κυριακή).

Ο τεχνικός των “πράσινων”, που περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του ή όχι, θα παραδώσει άμεσα έκθεση στον αντιπρόεδρο Γιώργο Φοιρό, με λίστα εισηγήσεων.

Από τις προπονήσεις των “σταχυοφόρων” έχουν σταματήσει ήδη οι Σάββας, Κυριαλάνης και Ζυγκερίδης (δεν έχουν πάρει δελτία), που επέστρεψαν στις πατρίδες του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giwrgos Gougou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Τέλος, την Τετάρτη στον Εύοσμο δόθηκαν δυο φιλικά, πρώτα χρονικά για τις γυναίκες του Αγροτικού με αυτές του Άρη και ακολούθως ανάμεσα στα ανδρικά τμήματα παλαιμάχων των δυο ομάδων (Αστέρα και “κιτρινόμαυρων”), για να ακολουθήσει μίνι-γιορτή, με ψησταριά και μπάρμπεκιου στο “Δ. Κοντικάκης”.

AEΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ

Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σίτσα στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Αετός Οφρυνίου. Με τον πρόεδρο των “ασπρόμαυρων” Νίκο Λαμπίδη συμφώνησε ο γηγενής τεχνικός, Παύλος Προβατίδης, που την τελευταία τριετία δούλευε στην ΑΕ Καβάλας και παλιότερα σε Μακεδονικό Αμισιανών και Βύρωνα Καβάλας.