Η φιέστα ανόδου των γυναικών του Αγροτικού Αστέρα στην Α´ Εθνική (pics)

Στην Α´ Εθνική ανέβηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και το γιόρτασε με φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπου έγινε απονομή κυπέλλου και αναμνηστικών. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “σταχυοφόρων”, συνοδεία φωτογραφιών, ενώ αναφορά έγινε και στα φιλικά της Τετάρτης, με τη γυναικεία ομάδα του Άρη για το συγκρότημα του Γιώργου Καζαντζίδη, αλλά και το φιλικό παλαιμάχων (ανδρών), ανάμεσα στους “πράσινους”, επίσης με την αντίστοιχη ομάδα του Άρη (βετεράνοι):

“ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΗΡ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΘΕΑΤΩΝ .ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ .ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Στα πλαίσια του εορτασμού της ανόδου της γυναικείας ομάδος από την Β΄ στην Α΄Εθνική θα διεξαχθεί αγώνας της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδος αγροτικού Αστέρα Ευόσμου με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Άρη την Τετάρτη 15/5/2019 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου ΚΟΝΤΙΚΑΚΗΣ.

Στη συνέχεια

Με σκοπό τον εορτασμό για την ίδρυση του Σωματείου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα διεξαχθεί στις 18:30 αγώνας ποδοσφαιριστών παλαιμάχων του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου με την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων Θεσσαλονίκης Άρη.

Με τιμή το Δ.Σ του Συλλόγου”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Όσο για την πρώτη ομάδα του Αστέρα, την Τρίτη οι παίκτες γυρνούν στις προπονήσεις, οι οποίες τερματίζονται την άλλη εβδομάδα. Ο Ανέστης Τσιτενίδης θα “ανεβάσει” προς αξιολόγηση ορισμένους παίκτες από την “ΥΠΟΔΟΜΗ” (δεν αποκλείεται να δοθεί και κάποιο φιλικό… τσεκαρίσματος).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Φιλική νίκη με 1-0 πήρε η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, με γκολ του Λάζαρου Ελευθεριάδη, εντός με τον Εθνικό Κατερίνης. Στο τεστ ο τεχνικός των “κυανόλευκων” δοκίμασε 6-7 νεαρούς, από Πέλλα και Θεσσαλονίκη.