Αποχώρησαν από τη Βέροια οι Μισαηλίδης-Ζυγκερίδης

Διπλό “διαζύγιο” προέκυψε στη Βέροια, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, μια μέρα μετά την επάνοδο στις νίκες επί της ΑΠΕ Λαγκαδά (2-1). Από το ρόστερ της “Βασίλισσας” αποχωρούν ο νεαρός Σερραίος μεσοεπιθετικός Μάκης Ζυγκερίδης (ήταν και πέρυσι στο ρόστερ, στη Φούτμπολ Λιγκ-στη φωτο), αλλά και ο έμπειρος μεσοαμυντικός, Παναγιώτης Μισαηλίδης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Ημαθιωτών: “Ο ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάκη Ζυγκερίδη. Ευχαριστούμε τον Μάκη γαι την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του ευχόμαστε ολόψυχα οτι καλύτερο στην καριέρα του

Ο ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μισαηλίδη, ο οποίος λόγω των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων αδυνατεί να παρακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για την μέχρι τωρα παρουσία του και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωη”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτης Μισαηλίδης Βέροια

Πλέον, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη στρέφεται στον δεύτερο σερί αγώνα στη Βέροια, με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου. Έναν πολύ κομβικό αγώνα για τους “ροσομπλού”, που με νίκη προσεγγίζουν το “ρετιρέ” στους τρεις πόντους. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού μάλλον επιστρέφει ο Κανούλας, ενώ οι Βεροιώτες θα ασχοληθούν με τα μεταγραφικά στη διακοπή των εορτών.