Ανακοίνωση Πανσερραϊκού: “Οι μάσκες έπεσαν, δε δεχόμαστε πολιτικά παιχνίδια”

Επίσημη θέση για την έκταση στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας και κάποια εμπόδια που προέκυψαν, πήρε ο Πανσερραϊκός, εκδίδοντας ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες και κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση των “λιονταριών”, που υπογράφουν οι Νίκος Κατσαβάκης και Τάσος Καζίας: “Με το πέρας του εορτασμού της αποκριάς, οι μάσκες έπεσαν! Ορισμένοι βιάστηκαν να τελειώσουν αρνητικά, το θέμα της ανταλλάξιμης έκτασης στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προς τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Ως ποδοσφαιρικό τμήμα, τοποθετούμαστε υπεύθυνα, ζητώντας απο την δημοτική αρχή, να λάβει σοβαρά υπόψη της, την θετική γνωμοδότηση του ΟΠΑΚΠΑ και να φέρει προς ψήφιση, το αίτημα, στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Πανσερραϊκός είναι ενιαίος και αδιαίρετος και δεν μπορεί να δέχεται πολιτικά παιχνίδια από…

Υποψήφιες παρατάξεις, που ποντάρουν μόνο στις εντυπώσεις, χωρίς να έχουν οι ίδιες ολοκληρωμένο αθλητικό πλάνο, ζητώντας μάλιστα σχέδια στον αέρα…

Την πλειοψηφούσα δημοτική αρχή, που φοβάται αόρατες αντιδράσεις…

Μειοψηφικές παρατάξεις που φοβούνται να αναφέρουν το όνομα του Πανσερραϊκού για να μην έχουν πολιτικό κόστος…

Υποτιθέμενες αντιδράσεις ορισμένων πολιτών που εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους…

Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου μας, γιατί μπορεί να τον βρείτε απέναντι.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και γένιΟι Ηλίας Εγγονίδης και Νίκος Κατσαβάκης

 

ΧΩΡΙΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ-ΙΒΑΝΤΖΙΚΗ, ΓΥΡΝΟΥΝ ΔΥΟ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στα αγωνιστικά, οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν επάνοδο στις νίκες, την Κυριακή εντός με τον Ορφέα Ξάνθης, μετά την ήττα στη Χρυσούπολη από το Νέστο. Ο Ηλίας Εγγονίδης για τους Σερραίους ποντάρει στην επάνοδο των Κούτλα και Πολύζου, ενώ θα λείψουν ο τιμωρημένος Καστριτσέας και ο τραυματίας Ιβαντζίκης. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Κούτλας, Κονταξής, Πολύζος, Ζιώγας, Ομπόσου, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Μακούσης, ενώ θέσεις διεκδικούν Πέτρου, Ζώβληκας.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΓΗ ΠΟΛΥΖΟ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Ο μεσοαμυντικός, Αγαθοκλής Πολύζος, που ήρθε τον χειμώνα στον Πανσερραϊκό από τον Αλμωπό Αριδαίας, μίλησε στο κανάλι των “ερυθρόλευκων” για τη σημασία επανόδου στις επιτυχίες:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό