Ανακοίνωση Νέστου: “Εστιάζει στη διάψευση η Καβάλα, όχι στην καταδίκη του περιστατικού”

Επίσημη θέση για το θέμα των καταγγελιών του αρχηγού του, Ανδρέα Μκρτσιάν στο ντέρμπι με την Καβάλα και την απάντηση-διάψευση των “Αργοναυτών” πήρε ο Νέστος Χρυσούπολης, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: “Το ήθος του ποδοσφαιριστή μας ΑΝΤΡΕΑ ΜΚΡΤΣΙΑΝ και την προσωπικότητα του δεν χρειάζεται να σας την αναλύσουμε!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μκρτσιάν Νέστος

Αν μη τι άλλο ο Αντρεας έχει απόδειξει ολα αυτά τα χρόνια ότι λειτουργεί με αγάπη και με αρχές στο άθλημα που υπηρέτει!!!

Δεν έχει την ανάγκη αυτοπροβολής απο τέτοια περιστατικά και μας τιμάει το γεγονός που έχουμε στις τάξεις μας έναν ποδοσφαιριστή που υπερασπίζεται όλα αυτά τα γεγονότα που μας πονάνε!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Θα θέλαμε όμως η τοποθέτηση της Καβάλας να μην εστιάζεται τόσο στην διάψευση αλλά στην καταδίκη του περιστατικού αν και είμαστε σίγουροι ότι εφόσον υπάρχει το καταδικάζει!!!

Βέβαια αυτό δεν συμβαδίζει με την φιλοξενίες της ομαδος που ήταν άψογη και με την άφιξη της ομαδος μας και στην διάρκεια του αγώνα και στην αναχώρηση της πράγμα που εστιάστηκε κι επίσημα ο προπονητης μας στην έναρξη των δηλώσεων του!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΝΕΣΤΟΣ”.