Ανακοίνωση Γιαννιτσών: “Χωριστή πορεία με την Αναγέννηση σε αυτή τη φάση”

Επίσημη θέση σχετικά με τις “ζυμώσεις” των τελευταίων εβδομάδων, με βασικό άξονα τη συγχώνευση με την ομάδα-σύμβολο της πόλης, την Αναγέννηση (στο τοπικό, χωρίς προϋποθέσεις επιστροφής στο προσκήνιο άμεσα) πήρε ο ΑΣ Γιαννιτσά, με ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του προέδρου, Θόδωρου Δανιηλίδη. Στην ανακοίνωση ουσιαστικά τονίζεται οτι το θέμα συνένωσης έχει… μπλοκάρει σε πρώτο χρόνο.

Αναλυτικά: “Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από πρωτοβουλία μας, έγιναν κάποιες συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» και της διοίκησης του «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» με αντικείμενο τη διερεύνηση πιθανής συγχώνευσης των δυο ποδοσφαιρικών ομάδων στο τέλος της τρέχουσας, ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δυστυχώς δεν υπήρξε σύγκλιση απόψεων στην παρούσα χρονική περίοδο και οι δυο ομάδες της πόλης μας θα συνεχίσουν να πορεύονται χωριστά, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του «ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ» ευχαριστεί την διοίκηση του «ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» για τις συναντήσεις και συζητήσεις που είχαμε και εύχεται στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συγχώνευση των δυο ομάδων θα ήταν προς το καλό και μόνο του ποδοσφαίρου της πόλης μας, σκοπό τον οποίο υπηρετούμε πέρα από ιδιοτέλειες και υστερόβουλες σκέψεις, τις οποίες φυσικά δεν χρεώνουμε σε κανέναν.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε πάντα με τον ίδιο γνώμονα, με στόχο την «αναγέννηση» του ποδοσφαίρου της πόλης μας, ώστε όλοι μας να ζήσουμε όμορφες, Κυριακάτικες, γηπεδικές στιγμές.

Με εκτίμηση προς τους φίλους του ποδοσφαίρου

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Δανιηλίδης Θεόδωρος”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

ΤΡΕΙΣ “ΝΕΟΙ” ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 26 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κείμενο

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Πέλλας φιλοξενεί αύριο τη Βέροια, με τον Τίμο Καβακά να “κοντράρει” μια ομάδα που υπηρέτησε ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής. Διαθέσιμοι για πρεμιέρα στα Γιαννιτσά είναι οι νεοαποκτηθέντες, Θεοδωρίδης, Χιντασέλι και Δοξάκης, που διεκδικούν λεπτά συμμετοχής.

*Για τη Βέροια του Σάκη Θεοδοσιάδη, δεν υπάρχουν προβλήματα και με διπλό πλησιάζουν την κορυφή στον πόντο, μετά την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου στην Αγκαθιά. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα της Ημαθίας, ενώ ίσως κάνει ντεμπούτο για τους “ροσομπλού” ο Μεληκιώτης, τη στιγμή που συνεχίζονται οι αναζητήσεις για ενίσχυση.