Φάκελος Ανάκογλου: Η απόφαση για το νέο χειρουργείο και η επέκταση συμβολαίου

Ο Άρης προχωρά στην ενεργοποίηση του όρου επέκτασης του συμβολαίου του Δημήτρη Ανάκογλου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως και είχε το δικαίωμα από τη σύναψη σύμβασης για 2+1 έτη.

Έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει έμπρακτα την επιθυμία της να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή και να σταθεί δίπλα του μέχρι τη στιγμή που θα είναι οριστικά πια σε θέση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

Ο Ανάκογλου δεν υπέστη πρόσφατα τη ζημιά που αύριο το πρωί θα τον οδηγήσει και πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι. Το πρόβλημα υπάρχει τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος, υπέστη μερική ρήξη στο χιαστό του. Το γεγονός του προκαλεί αστάθεια στην προσπάθειά του να επανέλθει πλήρως αγωνιστικά.

Η απόφαση για ένα ακόμη χειρουργείο δεν είναι εύκολη για κανέναν, πολύ περισσότερο για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής του ανέλυσε τα δεδομένα και του εξήγησε όλες τις παραμέτρους της κατάστασης.

Η απόφαση ελήφθη χθες: «Να γίνει γιατρέ». Δρομολογήθηκαν όλες οι ενέργειες προκειμένου αύριο να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας σε περιπτώσεις σαν κι αυτές είναι εξάμηνο. Αν όλα αυτή τη φορά κυλήσουν κατ’ ευχήν για το Δημήτρη Ανάκογλου, αξιοποιώντας το διάστημα ως το τέλος της σεζόν αλλά και αυτό του καλοκαιριού, στα μέσα του προσεχούς Οκτωβρίου θα είναι πίσω στο γήπεδο.