Φ.Κωστούλας: «Αν πάρει τα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ μπορεί και το πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τη χθεσινή σύσκεψη στη SuperLeague για τις τηλεοπτικές άδειες, την επίθεση στον Ουάρντα αλλά και το πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χθεσινή σύσκεψη: Δε καταλήξαμε σε κάτι συγκεκριμένο. Δύσκολα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί. Δε θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα.

Για το αν θα γιγαντωθεί η διαφορά ανάμεσα στις ομάδες:Είναι αλήθεια ότι θα γιγαντωθούν οι διαφορές. Δε θα μπορούν να ανταποκριθούν όλες οι ομάδες. Υπάρχουν οι μικρότερες ομάδες που δεν έχουν έσοδα από τα εισιτήρια. Ήδη τα συμβόλαια είναι πολύ ακριβά φανταστείτε πως θα μας φαίνονται μετά.

Για την πρόταση της Nova: Δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Nova μας έδινε 30 εκατομμύρια και εμείς είπαμε για 32. Δε το δέχτηκαν απλώς έστειλαν ένα γράμμα πως δε το θέλανε. Και τους βόλευε αυτό με την επιστολή της Λίγκας από πέρσι για το μονομερές συμβόλαιο και αυτό έκαναν. Ήδη βέβαια τα 31 είναι λίγα. Πέρσι είχαμε 43 εκατ. Έχουμε κάνει πολλές υποχωρήσεις . Θα μπορούσαμε να βρούμε λύση αν ήθελε η Nova.

Για το τι αποφασίστηκε τελικά στη χθεσινή σύσκεψη: Αυτό που αποφασίσαμε χθες είναι να ξαναβρεθούμε σε δύο εβδομάδες. Αναθέσαμε σε συγκεκριμένα άτομα να κάνουνε ένα προσχέδιο για τη προσφορά μας ώστε να ψάξουμε νέα συμφωνία. Αν το θεωρήσουν σωστό θα το ψηφίσουμε και θα κάνουμε καινούργιες επαφές είτε είναι με τη Nova είτε με κάποιο άλλο κανάλι. Προσπαθούμε να βγούμε ξανά στην αγορά.

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα: Από ότι φαίνεται τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι θρίλερ. Είναι δύσκολη η συγκομιδή βαθμών. Ένα ολίσθημα κάποιου θα είναι το όφελος για τους άλλους. Ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει βγει από τη διεκδίκηση κατά τη γνώμη μου. Δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή φόρμα. Έχει το πάνω χέρι με τα ντέρμπι στην έδρα του. Αν τα πάρει μπορεί να πει κανείς ότι πήρε και το πρωτάθλημα.

Για τη φετινή διαιτησία: Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στο 50-50 εκτός από κάποια λάθη. Και είναι πραγματικά μια απόλαυση για το ποδόσφαιρο.

Για την επίθεση στον Ουάρντα: Απίστευτο. Αν φτάσαμε και σε αυτό το σημείο. Όχι μόνο το καταδικάζω. Είναι εξαιρετικό παιδί σαν χαρακτήρας. Είναι ένα παιδί. Ευχάριστος καλός με όλους. Εξαιρετικός σαν άνθρωπος, ευγενικός χαρακτήρας.

Για Παναιτωλικό: Ξεφύγαμε από το να κοιτάμε προς τα κάτω. Δεν είμαστε στις ομάδες που δε θα κρατηθούμε στη κατηγορία. Η ομάδα παίζει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Και χωρίς το άγχος πιστεύω θα παίζει ακόμα καλύτερα. Τα βλέμματά μας είναι στην επόμενη χρονιά. Έχουμε ένα καλό κορμό για να ξεκινήσουμε καλύτερα την νέα σεζόν.