Φ.Αλεξίου: «Η ομάδα έχει φτάσει στο ταβάνι της»

Ο προπονητής του ΑΟ Καρδίας Φώτης Αλεξίου, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και για την μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μια ομάδα πολύ μικρή σε εμπειρία και παραστάσεις, ήταν πρώτη φορά που βρεθήκαν σε ένα γήπεδο όπως της Τούμπας για να παίξουν έναν τελικό και ομολογουμένως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ μέτριοι λόγω του άγχους.

Επειδή την πιστεύω την ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσα να τους αποφορτίσω από το άγχος, τους είπα δεν έχετε να χάσετε τίποτα, μπείτε μέσα και παίξτε καλά και αυτό έγινε. Από το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας βγήκε καλύτερα και οι αλλαγές που έγιναν μας βοήθησαν πολύ, εκεί ισορροπήσαμε και ήταν θέμα χρόνου να κερδίσουμε το ματς. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε κόντρα στα Κουφάλια ήταν από τις στημένες φάσεις.

Έχει φτάσει στο ταβάνι της αυτή η ομάδα, έχει πάρει το Κύπελλο, είναι στη Γ’ Εθνική, δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού. Απλά τώρα ο προγραμματισμός είναι σημαντικός. Έχουμε πολλά μικρά παιδιά, ακαδημίες, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για να απορροφήσουμε τους μικρούς.

Όσον αφορά την μάχη του υποβιβασμού, αποδείχτηκε ότι τα παιδιά είχαν το μυαλό τους στο Κύπελλο και για αυτό είμαστε σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ξεκουραστούμε μέχρι την Κυριακή για το ματς μας στον Εύοσμο, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για να νικήσουμε.»