Ώρα Μουντιάλ για την Εθνική

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Στην μάχη των μπαράζ πρόκρισης ρίχνεται απόψε η Εθνική Ελλάδος, καθώς θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο Ζάγκρεμπ με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ στις 21:45.

Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Μανωλά, καθώς η FIFA τον τιμώρησε με μία αγωνιστική, για σκόπιμη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής ενάντια στην Κύπρο.

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε ότι θα περιμένει να δει την ετοιμότητα των δύο παικτών του στην τελευταία προπόνηση, ενώ πρόσθεσε ότι Ρέτσος και Παπαδόπουλος είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιοδήποτε κενό προκύψει. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής επανέλαβε ότι ήταν άδικη η απόφαση της τιμωρίας του Κώστα Μανωλά μέσω βίντεο.

Μεγάλη αυταπάρνηση δείχνει ο στόπερ της Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς όπως δήλωσε πονάει αλλά θέλει να αγωνιστεί. Η συμμετοχή του μαζί με αυτή του Βασίλη Τοροσίδη θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Η συνέντευξη τύπου της Εθνικής:

Η προπόνηση της Εθνικής: