Η εθνική Αλβανίας απαγορεύει στον Μάβραϊ να αγωνιστεί με τον Άρη

Με επιστολή της προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ΠΑΕ Άρης, η Αλβανική Ομοσπονδία απαγορεύει στον Μέργκιμ Μάβραϊ να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προσεχή Δευτέρα.

Η ομάδα του Πανούτσι αντιμετωπίζει την επόμενη Παρασκευή την Σκωτία εντός έδρας για την 4η αγωνιστική του Nations League, και ως εκ τούτου δεν θέλει ένας από τους ποδοσφαιριστές του, να ταλαιπωρηθεί με συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών.

Η εθνική ομάδα της Αλβανίας και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην χώρα, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν κάτι τέτοιο από τον Άρη, με τον ίδιο τον Μάβραϊ πάντως να είναι δυσαρεστημένος με μια τέτοια εξέλιξη, και να ζητάει από τον προπονητή του στην εθνική να τον αφήσει να δώσει το παρών κανονικά στον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα.

Ευτυχώς, για τους ανθρώπους του Άρη, ο Μίτζεν Μπάσα είναι τιμωρημένος για τον αγώνα της Αλβανίας την Παρασκευή κόντρα στην Σκωτία και έτσι θα παίξει κανονικά με την φανέλα του Άρη, στην Ριζούπολη την Δευτέρα.