ΕΠΟ και Γ.Βασιλειάδης για Α.Ασβεστά

Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τοποθετήθηκαν για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο δημοσιογράφος, Άρης Ασβεστάς.

Καμία ανοχή σε μαφιόζικες επιθέσεις έγραψε σε ανάρτησή του, στο twitter ο Υφυπουργός Αθλητισμού. “Για τη δολοφονική επίθεση στον Άρη Ασβεστά έχω επικοινωνήσει ήδη με την αθλητική βία και τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Καμία ανοχή σε μαφιόζικες ενέργειες».

Από την πλευρά της η ΕΠΟ καταδίκασε την επίθεση.

Στην ανακοίνωση αναφέρει: “Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό την χθεσινή μαφιόζικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά.

Οι «γνωστοί – άγνωστοι», που επί σειρά ετών, προσπαθούν να επιβληθούν στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο με σικελικούς όρους,  επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δημοσιογραφία και εν τέλει να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση, στοχοποιώντας όσους διατυπώνουν άφοβα και αδέσμευτα την άποψή τους, επέδωσαν τα θλιβερά διαπιστευτήρια τους για πολλοστή φορά, πιστεύοντας ότι με αυτές τις άνανδρες μεθόδους θα επικρατήσουν.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία και τους συντεταγμένου φορείς της να παρέμβουν άμεσα, επιδεικνύοντας μηδαμινή ανοχή στη συστηματική προσπάθεια κατατρομοκράτησης εκπροσώπων του Τύπου , και να δώσουν -επιτέλους- τέλος στη δράση όλων αυτών που επιμένουν να μετατρέψουν σε αληθινή ζούγκλα την κοινωνία και τον αθλητισμό, αποκαλύπτοντας τους ηθικούς και φυσικούς υπεύθυνους της χθεσινής αθλιότητας”.