«Εξαιρετικός ο Σίλβα – Πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Ο Ελληνοσουηδός ποδοσφαιριστής, Φιλίπ Σαχπεκίδης, που ήταν συμπαίκτης του Ισμαέλ Σίλβα στην Καλμάρ πριν τρία χρόνια, μίλησε στην εκπομπή «Erga Omnes» του ARENA FM 89.4, για την επικείμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ισμαέλ Σίλβα: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι έξυπνος, έχει καλή τεχνική, είναι ένα πολύ καλό παιδί, πειθαρχημένο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ πιστεύω. Η οικογένειά μου υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ πολλά χρόνια, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τώρα και είναι μια καλή επιλογή και για τον Σίλβα. Είναι πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να πασάρει και με τα δυο πόδια, μπορεί να σουτάρει με το δεξί καλύτερα. Είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, είναι βραχύσωμος, αλλά έχει εξαιρετική ισορροπία».

Για το αν αγωνιστεί ποτέ στην Ελλάδα: «Δεν μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Έχω στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση θα την σκεφτώ φυσικά, δεν κλείνω πόρτες, αλλά είναι ένα όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα του πατέρα μου, θέλω να αγωνιστώ εκεί».