«Είσαι ο ηγέτης μας Ιβάν Σαββίδη»

Τα μηνύματα στήριξης προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, συνεχίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ευθύμη Κουλούρη να τοποθετηθεί υπέρ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός επιθετικός με μήνυμα του στο instagram, αναφέρθηκε σε όλα όσα του έχει διδάξει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στα ηνία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Εσύ ήσουν αυτός που μας έμαθες τι θα πει οικογένεια. Εσύ μπήκες μπροστά για εμάς σε όλα. Εσύ μας στήριξες σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Εσύ μας έμαθες τι θα πει δύναμη, μαχητικότητα.

Εσύ μας χάρισες υπερηφάνεια και πολλά ακόμα που εμείς τα ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Τώρα είναι η σειρά μας να σου πούμε πως για μας δεν είσαι απλά, ο Ιβάν Σαββίδης, είσαι ο δικός μας Ιβάν, ο «πατέρας» μας, ο φίλος μας, ο ηγέτης μας! Είμαστε μαζί σου!».

Εσύ ήσουν αυτός που μας έμαθες τι θα πει οικογένεια. Εσυ μπήκες μπροστά για εμάς σε όλα. Εσύ μας στήριξες σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Εσυ μας έμαθες τι θα πει δύναμη, μαχητικότητα. Εσυ μας χάρισες περηφάνεια και πολλά ακόμα που εμείς τα ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Τώρα είναι η σειρά μας να σου πούμε πως για μας δεν είσαι απλά, ο Ιβαν Σαββιδης, είσαι ο δικός μας Ιβαν, ο «πατέρας» μας, ο φίλος μας, ο ηγέτης μας! Είμαστε μαζί σου! #paok #savvidis @paok_fc

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on