«Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ, δική μου η ευθύνη των αποτελεσμάτων»

Μετά τον Μέργκιμ Μάβραϊ, δηλώσεις στο περίπτερο του Άρη στην 83η Διεθνή ΈΚθεση Θεσσαλονίκης έκανε κι ο προπονητής της ομάδας Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον πολύ κόσμο που πήγε στο περίπτερο του Άρη στη Δ.Ε.Θ.: «Είναι πολύ λογικό να χαμογελάς όταν βλέπεις αυτόν τον κόσμο με τους παίκτες. Μοιράζομαι την χαρά των παικτών μου κι εγώ βλέποντας τον κόσμο του Άρη εδώ. Είναι μεγάλο το συναίσθημα χαράς, και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσουμε, μας αρέσει που δίνουμε ελπίδα. Είναι δουλειά μας να μεταδώσουμε σε όλους τους φιλάθλους αυτό».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, έχουμε ακόμη δυο μέρες για το ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε στις νίκες. Ο καθένας μπορεί να κάνει κάποιο λάθος, αλλά σημαντικό είναι ότι ακόμη κι αν γίνει λάθος πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να είμαστε στα σύννεφα, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Για τους πολλούς καλούς παίκτες που έχει στο ρόστερ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρόστερ μας, είμαστε πολύ δυνατοί και είναι δική μου ευθύνη να τους προετοιμάσω».