Δώνης: «Αξίζαμε τη νίκη»

Τη νίκη επί του Ατρόμητου άξιζε ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι η ομάδα του κυνήγησε κάθε φάση, δημιουργώντας ανάλογες ευκαιρίες με αυτές των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά:

«Για μας- το ‘χω πει από την αρχή- είναι σημαντικό το να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε ματς. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία πρέπει να εκπαιδευτούμε και να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο. Σήμερα είδα ένα γκρουπ πάρα πολύ ενωμένο που πάλεψε όλες τις μπάλες και έδωσε το 100%. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη γιατί κυνηγήσαμε κάθε φάση. Παρά τα σημαντικά μας προβλήματα η ομάδα συμπεριφέρθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι κάναμε και οι δύο ευκαιρίες- τόσο αυτοί, όσο και εμείς.

Από τη δικιά μας την πλευρά με το 4-2-3-1 απέναντι στο ρόμβο του Ατρόμητου τα πήγαμε πολύ καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, μέχρι που υπήρξε το πρόβλημα με τον Μακέντα και παρά το ότι ήμασταν κουρασμένοι μπορέσαμε να βρούμε τη δύναμη να πάρουμε τη νίκη. Για μένα MVP είναι όλη η ομάδα».