Πρόταση για 13.000 εισιτήρια!

Δεν βγήκε λευκός καπνός από την πρώτη σύσκεψη για τον τελικό τυης 12ης Μαϊου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τις ομάδες και την ΕΠΟ, έκανε λόγο για 13.000 εισιτήρια σε κάθε σύλλογο, όπως σας είχε ενημερώσει το Arenafm.gr με δημοσίευμα στις 19/4. Ο ΠΑΟΚ τότε αντέδρασε έντονα, ενώ σε χαμηλότερους τόνους, ΑΕΚ και ΕΠΟ ζήτησαν περισσότερα «μαγικά» χαρτάκια.

Αργότερα έγινε γνωστό, πως η θέση της ΕΠΟ, ήταν και είναι για χορήγηση 22.000 εισιτηρίων σε κάθε ομάδα, κάτι που βρίσκει σύμφωνους και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και αποφάσισαν να συναντηθούν και πάλι την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.

Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ που βρέθηκε στην σύσκεψη, ενημερώθηκε για το αίτημα κυρίως του ΠΑΟΚ αλλά και της ΕΠΟ με την ΑΕΚ, για αύξηση του αριθμού των εισιτηρίων και ζήτησε δυο ημέρες ώστε να συναντηθεί με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος θα αποφασίσει σε συνεργασία με τον κ.Βασιλειάδη αν το αίτημα των «δικεφάλων» και της Αστυνομίας γίνει δεκτό.

Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ΕΠΟ, βγαίνει πως Αστυνομία, ομάδες και ομοσπονδία θα τα βρουν κάπου στην μέση και τον τελικό λόγο θα έχει το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Έθεσε θέμα έδρας ο ΠΑΟΚ

Ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό και «βγήκε» από την σημερινή σύσκεψη, είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έθεσαν… ευγενικά ζήτημα αλλαγής της έδρας, αλλά ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής και ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Εργασίες στο ΟΑΚΑ

Τέλος, ένα εξίσου σημαντικό γεγονός που συζητήθηκε στην σύσκεψη, ήταν η απαίτηση της Αστυνομίας για πραγματοποίηση «έργων» στο ΟΑΚΑ, προκειμένου οι φίλαθλοι των δυο ομάδων να μην βρεθούν σε τετ-α-τετ.

Το σκεπτικό της Αστυνομίας αφορά την γνωστή τάφρο που υπάρχει στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ενώ το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας αφορά και όσα πρέπει να γίνουν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, για την πρόσβαση των οπαδών των δυο ομάδων και των οπαδών.