«Δεν θέλω να ασχολούμαστε με τους διαιτητές αλλά πολλές φορές δεν γίνεται…»

Για την αντίδραση που έβγαλε ο Άρης αλλά και για συνεχόμενα διαιτητικά λάθη, μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ, μετά την νίκη πρόκριση κόντρα στην Ξάνθη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο στόχος ήταν η πρόκριση και το πετύχαμε. Με βάση το τι κάναμε στο πρώτο ματς, όλα είναι πιθανά στο Κύπελλο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν ή όχι οφ σάιντ το γκολ. Αυτό το γκολ μας ξύπνησε, δείξαμε χαρακτήρα και σε αυτό το γήπεδο μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα. Ευχαριστημένος από τη νίκη, παίξαμε καλά και την πρόκριση”.

Για την διαιτησία στα δύο ματς Κυπέλλου και όχι μόνο, είπε: “Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις που είναι λάθος αλλά και μικρές που δημιουργούν απορίες. Λέω στην ομάδα μου να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά είναι και δύσκολο να μην στεκόμαστε σε αυτά. Αυτό επηρεάζει την εικόνα και τα αποτελέσματα πολλές φορές”.

Αν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μαντσίνι: “Για ένα νέο παίκτη είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό. Για παράδειγμα ο Μαρτίνες είναι πιο έμπειρος και ξέρει να αποδίδει όταν μπαίνει αλλαγή. Ο Μαντσίνι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, απλά του λείπει ο ρυθμός από τα παιχνίδια”.