Πέρασε το «εμπόδιο» του Απόλλωνα Λάρισας ο Απόλλων Πόντου

Νίκη δίχως αντίκρισμα πέτυχε ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε για έναν περίπου μήνα να μην κερδίζει στην έδρα του. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 13΄χάρη σε πλασέ του Χασομέρη.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Θεσσαλονικείς ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχουν δημιουργήσει κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στο τέρμα του Παϊτέρη. Όλα αυτά μέχρι το 41΄ το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μπρίτο δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με συνέπεια να μην υπάρξουν καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 91΄όταν οι Θεσσαλοί έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Αγροδήμο για να κάνουν το 1-1. Από εκεί κι έπειτα οι Πόντιοι κατάφεραν να διαχειριστούν επιτυχώς το υπέρ τους σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Τσεμπερίδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Βλαχομήτρος (87′ Ηλιάδης), Βεργώνης, Καλαϊτζίδης (75′ Δόρης), Χασομέρης (89′ Κυβελίδης), Σαμαράς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος, Δημολιός, Σουλιώτης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Συράκος, Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος (60′ Λουκάς), Λίταινας, Καμπέρης (70′ Καμπέρης).