«Δεν χρειάζεται απογοήτευση, ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιες δυνατότητες»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την χθεσινή πικρή ήττα του ΠΑΟΚ από την Βίντι στην Βουδαπέστη, αναφερόμενος στα αίτια της συγκεκριμένης εμφάνισης από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα, και οι φίλαθλοι, κι εμείς, δεν το περιμέναμε. Ήταν μια κακή εικόνα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας αν πηγαίνει καλά στην Ευρώπη, ήταν σημαντικό αυτό, θεωρώ και πιστεύω πως θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ γιατί έχει την ποιότητα να το κάνει.

Καθαρά αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με την Βίντι, όμως έπρεπε να το αποδείξει στο γήπεδο. Και στα δυο ματς κόντρα στην Βίντι δεν ήταν καλός. Όταν είσαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ δεν μπορείς να διαχωρίζεις παιχνίδια, ειδικά ένα ευρωπαϊκό ματς. Δεν θέλω καν να το διανοηθώ αυτό, το ότι δηλαδή δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ επίτηδες για να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Μετά το στραπάτσο στην Τούμπα, το παιχνίδι το χθεσινό ήταν μισός αποκλεισμός. Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός και δεν έπρεπε να εμφανιστεί έτσι. Όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα, το αναζητεί η ομάδα, ο κόσμος, ο σύλλογος, αλλά υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει τα εφόδια να αντεπεξέλθει σε τέτοια παιχνίδια έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα έκανε καλό και στον σύλλογο. Αυτό που με στεναχώρησε, ενώ όλοι μας ήμασταν αισιόδοξοι, βλέπω ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Το χθεσινό αποτέλεσμα και η εικόνα, είναι κάτι που μάζεψε τον κόσμο.

Ακόμη η ομάδα δεν έχει φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Αν εξαιρέσεις κάποια παιχνίδια στην αρχή, ακόμη η ομάδα σε τόσες αγωνιστικές δεν έχει δείξει ότι έχει βρει τα πατήματά της, τον ρυθμό της. Είχε επίπονο πρόγραμμα, αλλά αν είσαι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις στόχο και το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση, πρέπει ο κόσμος να είναι εκεί γιατί η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες».