Δέλλας: «Έχω ενστάσεις για το πέναλτι»

Ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου μετά το Παναιτωλικός – Λαμία είπε πως «Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι για να το βλέπεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νευρικοί. Οταν αποφασίσαμε να παίξουμε καλά και να μην είμαστε φλύαροι, αλλάξαμε την εικόνα μας και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς στη φάση του 55’. Δεχτήκαμε την ισοφάριση από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου και αυτό μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Στο τέλος έγινε ένα λάθος απειρίας. Δεν μπορεί στο 94’ να γίνεται ένα τέτοιο λάθος και να δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παχνίδι».

Για τη φάση της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις σημείωσε πως «ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε το πέναλτι και εκεί έχω κάποιες ενστάσεις για το τι έχει συμβεί».

Ο προπονητής των γηπεδούχων συνέχισε πως «Τέτοια παιχνίδια φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο αλλά για εμάς είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα ατομικά λάθη που κάνουμε και στοιχίζουν βαθμούς εδικά με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Κάθε χαμένος στην έδρα μας μετράει. Τέτοιες νίκες μπορεί να είναι και διπλές».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε για τους Καμαρά και Λουσέρο απάντησε ότι «είναι δύο νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και θα βοηθήσουν. Θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής».

Τέλος, στην ερώτηση για τον στόχο του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα παραδέχτηκε ότι «ναι, πρώτος στόχος είναι η παραμονή».