Δ.Σπανός: «Προσπαθούμε βήμα-βήμα να κλειδώσουμε την άνοδο»

Ο Άρης με το 5-2 επί του Παναιγιάλειου επέστρεψε στις νίκες και ο προπονητής των κίτρινων έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, που γύρισαν το παιχνίδι. Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, ο Δημήτρης Σπανός.

“Αυτή η επιστροφή για εμάς ξεκίνησε καλά σε αποτέλεσμα, άσχημα σε συγκέντρωση και σοβαρότητα. Σε μερικά σημεία του αγώνα. Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, για το ποιος θα έπρεπε να κερδίσει. Τα πολλά λάθη, παραλίγο να εγκληματίσουμε κατά του εαυτού μας. Πρέπει να το διορθώσουμε. Ήταν μία νίκη επιτακτική, βήμα βήμα προσπαθούμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Είτε με καλό είτε με κακό ποδόσφαιρο. Κινδυνεύσαμε σήμερα και ήταν διδακτικό για εμάς, γιατί δεν υπάρχει καμία ομάδα που αν δεν δεις σοβαρά θα την κερδίσεις εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί γύρισαν ένα ματς που φαινόταν εύκολο, αλλά ήταν δύσκολο».

Για το αν έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για παραμονή του στον πάγκο του Άρη: «Ένας προπονητής που δεν έχει φιλοδοξίες, δεν είναι προπονητής. Οι φιλοδοξίες μου δεν γίνεται να μην είναι στον Άρη, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα να επέμβω, είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι ή να μην πούμε τίποτα. Πρέπει πρώτα να επιτευχθεί ο στόχος. Θεωρώ ανοιχτόμυαλο τον εαυτό μου, είτε έτσι είτε αλλιώς είναι τιμή για μένα που πέρασα από αυτή την ομάδα».

Για τον Ανάκογλου, δήλωσε: «Θα θέλαμε να κάνουμε μία μεγαλύτερη νίκη και λιγότερο αγχωτική και θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Ανάκογλου. Ήξερα και περιμέναμε να βγει αυτή η χρονιά, είναι πολύ άτυχο το παιδί, θα πρέπει να προσπαθήσει να επανέλθει δυνατός και του χρόνου να είναι απόλυτα χρήσιμος, γιατί θα είναι, για τον Άρη. Με όλη μου την καρδιά, απ όλη την ομάδα, γρήγορα κοντά μας