Χριστοδουλόπουλος: «Ανατρίχιασα, ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Για την μεγάλη τιμή που του έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του δίνει τα πάντα στο γήπεδο για να πάρει νίκες.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ:

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μού έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και είναι μία στιγμή που θα λέω στα παιδιά μου. Δεν υπάρχει καμία λέξη να πω, μόνο ευχαριστώ από την καρδιά μου.

Μου έχει τύχει άλλη μία φορά στην Μπολόνια και τέτοιες στιγμές είναι από τις κορυφαίες. Ο κόσμος σε κάνει να ανατριχιάζεις».

Συνεχίζοντας, σχολίασε τα του αγώνα και αναφέρθηκε στην πικρία που αφήνει το αποτέλεσμα στον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήμασταν αισιόδοξοι. Ίσως μας έλειψε η τύχη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος πέσαμε λίγο. Όταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, καλύτερα να μην το χάσεις. Αυτό κάναμε, παλέψαμε όλα τα παιδιά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο.

Όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Η νίκη ήταν σίγουρα μονόδρομος. Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως πρέπει να βάλουμε κι άλλη ποιότητα στο παιχνίδι μας».