«Χρειάζεται δουλειά η ομάδα, θέλει υπομονή»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κώστας Κωνσταντινίδης, μίλησε για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό ματς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Έπαιξε ανασταλτικό παράγοντα το γήπεδο. Το έχω ζήσει, όταν παίζαμε φιλικά σε γήπεδα που δεν ήταν καλά. Σε ορισμένες φάσεις έφευγαν κομμάτια χόρτου και αν πατήσεις δυνατά, μπορεί να πάθεις ζημιά. Το ευχάριστο είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανένας».

Για την εικόνα της ομάδας: «Το αγωνιστικό είναι ένα κομμάτι δύσκολο. Η ομάδα προετοιμάζεται αυτήν την στιγμή και έχει 1000 δικαιολογίες αν θέλουμε να βρούμε. Τα παιδιά προσπάθησαν. Σίγουρα, χρειαζόμαστε δουλειά. Μέχρι τώρα έχουν δείξει μια καλή εικόνα. Το ζητούμενο είναι να δέσει γρήγορα το παζλ. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και αυτό θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο γήπεδο. Κάνουμε υπομονή τέσσερα χρόνια, δεν θα κάνουμε τώρα;».

Για τον κόσμο: «Είδαμε μία εικόνα ανησυχητική ένα τέταρτο πριν το χθεσινό παιχνίδι. Με το που ξεκίνησε όμως το παιχνίδι, συνέχισε να μπαίνει ο κόσμος και είδαμε ξαφνικά το γήπεδο γεμάτο. Ήταν μία πολύ ωραία εικόνα, τη συγκεκριμένη ημέρα, τον συγκεκριμένο χρόνο. Όταν γυρνάει ο κόσμος στο γήπεδο, είναι διαφορετικά».

Για το πώς εισέπραξαν την εικόνα αυτήν χθες οι καινούριοι: «Είναι δύσκολη εποχή τώρα. Πρέπει να είμαστε εγκρατείς. Θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους: και από τους παίκτες και από τον προπονητή και από εμάς που είμαστε απ’ έξω. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή: «Δεν θέλω να πω γιατί θα είναι αδικία. Ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν μικροί κοντά στην ομάδα. Αν σιγά-σιγά μεγαλώσει το κομμάτι, που λέγεται ακαδημία, και γίνει πιο οργανωμένο, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να βάζουμε ένα παιδί στη μεγάλη ομάδα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά: «Με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, είμαι αισιόδοξος. Έγιναν καλές κινήσεις. Και γι’ αυτό αισιοδοξώ».

Για τους βετεράνους: «Είμαστε κοντά στην ομάδα, παρακολουθούμε τα παιχνίδια».

Ακούστε εδώ: