Χατζηιωαννίδης: «Ο Απόλλων οφείλει πολλά στον Χάρρυ»

Ο Θεόφιλος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος ήρθε με μεταγραφή από τη Νάουσα όταν ανέλαβε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Χάρρυ Κλυνν, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τη σχέση του με τον εκλιπόντα και τι έχει να θυμάται από εκείνον.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη σχέση του με τον εκλιπόντα: «Ο Χάρρυ ηταν ο δεύτερός μου πατέρας. Ό,τι και να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ λίγο. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια. Το πρώτο πράγμα που έλεγε πάντα ήταν ο Απόλλων».

Για τη συνολική δράση του: «Και τι δεν έχει κάνει στη ζωή του: από ζωγραφική, από ποιήματα, ήταν πολύ μορφωμένος και είχε άποψη για τα πάντα. Ό,τι ήθελα τον έπαιρνα τηλέφωνο και μου έδινε λύση».

Για το αν είχε επικοινωνήσει μαζίσ του τον τελευταίο καιρό: «Μετά το χαμό του παιδιού του ήταν συντετριμμένος. Είχε πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη».

γΓια το ότι επανέφερε τον Απόλλωνα στον ποδοσφαιρικό χάρτη: «Ο Απόλλων οφείλει πολλά στον Χάρρυ. Ντρεπόμασταν κάποτε να πούμε οτι είμαστε Πόντιοι. Αυτός μας έδωσε αξία. Ευτύχησε να είναι ο πρώτος πρόεδρος στην ΕΠΑΕ, που οι ομάδες πήραν λεφτά από τον ΟΠΑΠ κ.τ.λ.».

Για το ότι ήθελε να δει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1: «Δεν υπήρχε δίσκος, ταινία που να μην αναφέρει τον Απόλλωνα. Δεν τολούσε κανένας ν’ ακουμπήσει τον Απόλλωνα. Δυστυχώς, έδωσε πολλά και πήρε ελάχιστα».

Για την ενασχόλησή του με τα κοινά της Καλαμαριάς: «Ο Χάρρυ ήρθε να βοηθήσει την Καλαμαριά. Ήμασταν όλη μέρα μαζί επί τρεις μήνες, έλεγε ότι ‘δεν θέλω ούτε τον μισθό μου, θα τον δώσω σε 4-5 φτωχές οικογένειες’. Δεν ήταν πολιτικός, δεν είπε ποτέ του ψέμματα και αν ήθελε να βγει, θα έβγαινε. ‘Εγώ δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ό,τι είναι να κάνω, θα το κάνω’, έλεγε χαρακτηριστικά».