Χατσερίδης: «Να κατακτήσω τρόπαια με τον ΠΑΟΚ»

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ευγένιος Χατσερίδης ήρθε στη Θεσσαλονίκη πέρασε από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις και στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε στους στόχους με το Διεκάφαλο, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Για τη νέα του ομάδα: «Είναι μια ομάδα που μάχεται για να φτάσει του υψηλούς στόχους, που σημαίνει Ευρώπη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League».

Για το ότι υπέγραψε στον ΠΑΟΚ: «Αυτό σημαίνει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία εδώ. Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους γιατί παίζουμε γι’αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία».

Για τους  στόχους του: «Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια και όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλητής. Θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση στην Ευρώπη».

Για τον εαυτό του: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να το κρίνει αυτό».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του